marți, 25 septembrie 2012

The Land Down Under - Work

   A fost liniste si ieri si azi, de asta nici nu am mai scris ieri, ca am stat acasa si am muncit. Am avut noroc cu carul cu oamenii astia care ne-au ajutat atat si nu vreau sa imi bat joc de increderea acordata, asa ca trag si eu cat pot de tare ca sa termin lucrarea la timp si sa o pot preda cum trebuie. Pentru voi dragi cititori insa, nu e tocmai ceva interesant, ca doar nu o sa incep sa va spun acum cum se fac halele industriale.
   Singurul lucru notabil a fost o vizita scurta la Mirrabooka. Incercam sa ne tragem net de la Telstra, dar ne-am lovit de doua probleme. Prima, s-ar putea sa nu mai fie loc pe banda si pentru noi. Pentru asta, cand o veni o echipa sa ne traga cablu o sa verifice atunci in teren si daca nu mai e loc.. cucu net prin fir. A doua problema, cea peste care insa nu am putut sa trecem, a fost ca atunci cand iti faci abonament ei iti fac un fel de credit check - adica sa vada daca esti bun de plata sau nu. Si noi cum in teorie nu avem servici si nici permis australian de conducere... cucu, ca nu ne primesc ca si clienti. Ce sa mai, o uriasa tampenie dar na... n-ai ce le face.
   In rest, nimic nou de raportat. Toata lumea din casa isi cauta de munca, fara succes momentan, eu am lasat-o un pic mai moale sa vedem ce fac cu colaborarea asta daca iese ceva si in continuare sau nu. In zilele urmatoare sper sa se clarifice treaba.

Un comentariu: