marți, 20 noiembrie 2012

The Land Down Under - Perth Arena

   Am fost in weekend la recent deschisa Perth Arena la concertul formatiei Nickelback. Perth Arena este o noua sala polivalenta construita in centrul orasului. Functioneaza ca sala de sport (este casa echipei de baschet Perth Wildcats) si ca sala de evenimente. Are o capacitate de vreo 15000 de locuri, iar la acest concert au fost aproximativ 20000 de oameni (diferenta o fac oamenii care nu au stat pe scaune ci au stat in picioare pe terenul de baschet). Construita cu o arhitectura foarte moderna, cladirea nu are decat cativa pereti drepti.
   Foarte moderna si la interior, are multe baruri si mini-restaurante de unde iti poti cumpara de mancare pe perioada evenimentelor. La concert, mi-am luat si eu un pahar de suc si o punga de chips (adica cartofi prajiti). Inauntru, sala este uluitor de mare iar tribunele mi s-au parut foarte abrupte, dar abordabile. Lume pestrita, ca la un concert rock. O particularitate despre australience... nu se sfiesc sa se urce pe cele mai inalte tocuri si sa poarte cea mai scurta rochie sau fusta posibila chiar daca sunt la fel de late ca Titanicul si il depasesc chiar in greutate. De asemenea, in Australia o sa vedeti foarte multe persoane tatuate...  este practic un mod de viata sa fii tatuat aici. Asadar, sa revin, nu e tocmai cea mai frumoasa priveliste cand vezi o rockerita lata de abia incape pe usa urcata pe niste tocuri imense, cu o fusta pana sub fund si tatuata pe un sfert din corp... si vezi destul de multe, mai ales la un astfel de concert. In rest, atmosfera OK, organizare perfecta, se intra rapid desi vine destul de multa lume odata, inghesuiala este mai mult decat suportabila.
   In deschidere a cantat formatia Jackson Firebird... un pic prea hard-rock pentru gustul meu, dar nu s-au intins prea mult. A venit apoi main-eventul, fomatia Nickelback. Baietii au fost la inaltime, show-ul a fost de nota 10. Sonorizarea a fost excelenta, hiturile formatiei curgand unul dupa altul. In incheiere, va pun cateva poze facute de mine la concert:




   Nu aruncati cu pietre pentru calitatea pozelor, au fost facute cu telefonul. Va mai pun si un link catre Youtube la melodia mea preferata de la Nickelback - When we stand together:

Un comentariu:

  1. La Multi Ani de Ziua Naţională a României! Vă urmăresc blogul cu interes şi chiar dacă nu mai sunteţi în România să nu uitaţi că sunteţi români! :)

    RăspundețiȘtergere